Skæve historier, sære ord og skarpe blikke

Ny underside

Så derfor har jeg i dagens anledning taget mig sammen, og lavet en underside til den fine bog. Næste initiativ må være at få www.marskenshemmelighed.dk ordentligt sat i stand og tapeseret.

Posted on tirsdag, april 15, 2008 at 12:47AM by Registered CommenterAlexK in | CommentsPost a Comment

Marskens Hemmelighed som lydbog

Så er min bog, Marskens Hemmelighed, sørme udkommet som lydbog på biblioteket. Fedt! Det glæder jeg mig godt nok til at høre.

Posted on mandag, april 14, 2008 at 11:50PM by Registered CommenterAlexK in | Comments2 Comments

Jegskalforfandenhavemitnet

Jeg bor i Holte, som kan siges at være både charmerende og rustikt og langt væk fra CPH (TM), og mit internet er mildt sagt ikke det bedste i verden. Med “bedste” mener jeg et internet, der flyder gennem kablerne som en lind pakkesovs, og ikke et internet, der sporadisk forsvinder fra jordens overflade eller kommer i brutale, gylpende klumper som en kat med med hårbolde.


Siden jeg flyttede hertil har der været problemer med adgang til internettet. Årsagen er ikke rigtigt noget specifikt, ikke sådan noget man kan sætte fingeren på eller skrive en fornuftig fejlmelding. Måske er det solens magnetiske udladninger, eller solsorte, der skider på kablerne. Det kommer sådan lidt i perioder - tilfældige dage og aftener har jeg bare ikke rigtigt noget internet, medmindre man synes at det er underholdning i sig selv at prøve at ramme de 2 sekunder af gangen, hvor modemet ikke er offline eller i gang med at forsøge at koble sig på igen.


Min udbyder er Cybercity, og jeg har et ekstremt had/kærlighedsforhold til dem. Når det virker, er vi krammevenner. Når det ikke gør, er jeg parat til at brænde deres hovedkvarter ned og brølende kaste håndfulde af skrigende (uskyldige) supportere på bålet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg bliver virkelig, virkelig ikke særlig glad, når mit net forsvinder. Jeg kommer hjem og er træt, og vil gerne hænge lidt på nettet i de 4.0 fritidstimer jeg har, før jeg skal i seng og op på arbejde igen. Jeg betaler ret meget for mit internet. Så må det også gerne virke forfandenifuckinghelvede. Som regel kaster jeg ting efter det (formentlig) sageløse modem (dog uden at ramme - det ville være en katastrofe) og råber hysterisk af min SFEFAIP (Sad Fucking Excuse For An Internet Provider) for i det mindste ikke at dø af forhøjet blodtryk.


Jeg har sludret indgående med kundeservice, og fået adskillige mere eller mindre eksotiske forklaringer. Forbindelsen har været fejlmeldt. Der har været en af de sjældne og eksotiske TDC-teknikere og hive i kablet udenfor. Jeg har fået et nyt modem. Der er blevet skruet op og ned for hastigheden. Ingen kan finde ud af, hvad der er galt. Min egen teori er, at kobberet i kablerne er nostalgisk, patineret og lidt forsømt som de offentlige veje herude. Eller måske skaber regnormene trykbølger, der forstyrrer.


Her til aften var den gal igen.  Klokken 21:10 gik mit internet ned. Mit modem, som har fire lysende felter, forvandlede sig til et langsomt, sørgmodigt diskotek efterhånden som LED 1-4 trofast forsøgte at gå online og fejlede gang på gang på gang. Jeg tænkte, at jeg for afvekslingens skyld ville ringe til kundeservice og høre, om de (cue bitter tone) havde en forklaring, jeg ikke havde hørt før, mens jeg ventede på om det gik over for i aften eller ej (det gjorde det). Det blev til uventet morskab efter at jeg havde tastet mig igennem den obligatoriske “TRYK 1 HVIS DIN HENVENDELSE DREJER SIG OM … “ og ramte muren: “Du har ringet udenfor vores åbningstid. Vi har åben alle hverdage 9-20, lørdag og søndag 11-17. Du kan finde svar på alle de ofte stillede tekniske spørgsmål på  www.cybercity.dk under Privat. Tak for din henvendelse.”


Jamen, mit internet kan ikke …. Nevermind.


Og jeg er ikke engang startet på, hvordan man kan lukke sin support klokken 20 på en hverdagsaften eller klokken 17 på en højhellig lørdag, når man udbyder bredbånd, der må antages at blive benyttet til almen fritidsunderholdning såsom streaming film, online spil, pr0n og leeching.

Posted on torsdag, februar 28, 2008 at 10:28PM by Registered CommenterAlexK in | Comments2 Comments

Golden Compas test

Sådan, Jorgo. Så har jeg også taget testen :)

Posted on mandag, februar 25, 2008 at 04:46PM by Registered CommenterAlexK in | Comments2 Comments

River Run Red

 manufacturedlandscapes.png

 

Manufactured Landscapes ....

Den film vil jeg rigtigt gerne se.  

Posted on mandag, februar 11, 2008 at 04:33PM by Registered CommenterAlexK in | CommentsPost a Comment