« Dagens ord | Main | Dagens ord »

Dagens Ord

Flæbehale

Også kendt som kattepositur #23. Den måde, hvorpå din kat udtrykker den komplekse katte-tilstand af jeg-er-ked-af-det-frustreret-bitter- totalt-nederen-SÅ-uretfærdigt-bare-jeg-kunne-huske-hvorfor-jeg -er-sur-så-giv-mig-dog-noget-af-din-mad-dit- egoistiske-svin-du-er-så-ligeglad-med-mig-altid-og-hvad-med-kattebakken. Du ved din kat er en flæbehale, når den enten a) har placeret sig yderst på et bord på den dér anspændte, irritable, tavse måde og stirrer melankolsk ned i bordpladen med mut mund, eller b) strategisk ligger i vejen på en besværlig måde, så du hele tiden kommer til at sparke til den, hvorefter den flygter en halv meter for at synke langsomt ned i haserne igen med harmdirrende knurhår og store, sårede katteøjne.

Du har sjældent fortjent en flæbehale.

Posted on søndag, januar 6, 2008 at 05:16AM by Registered CommenterAlexK in | Comments2 Comments

PrintView Printer Friendly Version

Reader Comments (2)

Jeg synes dine "dagens ord" er væsentlig bedre end Madsens ÆØÅ. Og den syntes jeg faktisk er ganske god.
- blive endelig ved :)
sø, januar 6, 2008 at 11:06PM | Unregistered CommenterNick
Hehe, jeg bladrede igennem Madsens ÆØÅ for længe siden, og husker den som ret sjov.
ma, januar 7, 2008 at 12:00AM | Unregistered CommenterAlex

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.