« Dagens ord | Main | Dagens Ord »

Dagens ord

Kontaktmis

a) Den slags kat, der står på dit dørtrin midt om eftermiddagen, når du skal ud med skraldespanden. Den er bygget af store, gule øjne og bævende knurhår, dirrende poter og gennemblødt pels. Må den ikke komme indefor i bare fem sekunder? Så skal den nok gå. Den bor jo også et sted. Bare en time, så skal den nok gå. Men det er så koldt udenfor. Og det regner. Bare en dags tid, så skal den nok gå. En uge skader ingen. En måned er ingen tid. Nu er der jo gået så lang tid, og hvem kan jage en kontaktmis ud? Næh, den boede faktisk aldrig nogen sinde andre steder end hos dig. Er der mere fløde? Og gør det noget, den føder sine killinger i dit skab?

 b) En meget stiv kvinde mellem 16 og 55 i det indre København, klokken 5 om morgenen et sted i nærheden af Scala. You do the math.

 

 

Posted on mandag, januar 7, 2008 at 11:58PM by Registered CommenterAlexK in | Comments5 Comments

PrintView Printer Friendly Version

Reader Comments (5)

Haha - jeg mener faktisk at min families første kat var en kontaktmis (af a-slagsen).
Den blev i 8 år (og det ville sikkert have været mere, hvis ikke det var fordi den &/%#&%¤/&% kvaksalver af en øjenlæge sagde, at den skulle aflives, hvis min mor nogensinde ville gøre brug af sit højre øje igen, når problemerne i virkeligheden skyldtes at han havde udskrevet forkert medicin til hende...)
ti, januar 8, 2008 at 07:49AM | Unregistered CommenterNick
Ja, og hvis man sætter et s på i enden bliver det noget aldeles modsat!
ti, januar 8, 2008 at 08:18AM | Unregistered CommenterEileen
@Eileeen: Hehe, det er helt rigtigt!

@Nick: Eh, var det fordi katten blev anklaget for at gå og rive hende i øjet når hun sov, eller? :)

ti, januar 8, 2008 at 11:30AM | Registered CommenterAlexK
Alex : Nej, min mor fik grå stær på det ene øje, og begyndte at gå til regelmæssige undersøgelser hos en øjenlæge. Hun endte vist endda med laserbehandling og en hulens masse andet. Men inden det kom så vidt, fik hun en masse forskellig medicin af øjenlægen. Og på et eller andet tidspunkt havde han altså fejlmedicineret, men inden han fandt ud af at han havde fejlmedicineret, fik han spurgt min mor, om der var pelsdyr i husstanden. Og det var der, og hans konklusion var en allergisk reaktion i hendes øje, frembragt af pels eller noget i den dur. Katten der vel var blevet en 10-12 år (vi tog den ind som voksen vildkat) ville nok ikke være specielt godt tjent med at få ny familie så sent i livet, så det blev til en aflivning på øjenlægens opfordring til min mor, om at skille sig af med pelsdyret.

Jeg elskede den kat, og er stadig utroligt bitter på den skide kvaksalver. Jeg er klar over at valget om aflivning var mine forældres valg, (det blev truffet i samråd med dyrlægen) og ikke øjenlægens, men som læge skal man dælme checke sin diagnose, inden man giver den videre - med hvad der deraf kan følge.
ti, januar 8, 2008 at 07:18PM | Unregistered CommenterNick
@Nick: Ouch :/
to, januar 17, 2008 at 10:53AM | Unregistered CommenterAlex

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.