« De starter tidligt... | Main | Sommerens første tordenvejr i Holte »

Nyt layout

Ok, det gamle layout var grimt. Så nu prøver jeg en af de andre glimrende pakkeløsninger for dovne bloggere som mig.

I den forbindelse har jeg rykket rundt på sektioner, og  potentielt ødelagt andre folks links til moggop.dk til højre og venstre. Blandt andet muligvis dræbt alle nuværende suscriptions på forsiden. Beklager alle gener. Can't make an omelet without breaking some HTML.

Posted on onsdag, maj 30, 2007 at 06:51AM by Registered CommenterAlexK in | Comments5 Comments

PrintView Printer Friendly Version

Reader Comments (5)

Hey Alex. Fint layout - det ser prof ud, og lugter lidt af success.
En lille (eller rettere, en mellemstor, skaldet) fugl har sunget en lille vise om noget skribleri fra din hånd - hvad er den af?

- og fedt at der er gang i din blog igen - jeg har savnet den :)
ma, juni 4, 2007 at 08:31PM | Unregistered CommenterNick
"Lidt" - usle jyde! :) (og mange tak)

Ja, jeg er ved at skrive en børnebog for Phabel (http://www.phabel.dk/?page=7). Jeg lufter sikkert nogle tanker om den senere her, men lige nu fylder skriveprocessen for meget til at snakke om den :)

ti, juni 5, 2007 at 08:03PM | Registered CommenterAlexK
Det slog mig iøvrigt lige at det virker som om du har samme problem som jeg havde med custom domænenavn.
Nu ved jeg ikke om du bruger blogspot eller anden service (eller om det er helt dit eget), men du burde ihvertfald få sat noget URL forwarding op, så adressen http://moggop.dk ikke sender folk til en fejside. Jeg havde selv samme problem med polygonpoop : http://polygonpoop.dk/2007/05/moving-day.html
- men det kan lade sig gøre :)
fr, juni 8, 2007 at 03:37PM | Unregistered CommenterNick
Hrm, ja. Jeg bor proforma hos Squarespace.com, som åbenbart godt kender problemet. Nu har jeg rodet med DNS-settings hos mit eget webhotel for at se om det kan fikses, så hvis dette site er offline i 24 timer+, er det derfor. :)
to, juni 21, 2007 at 10:55AM | Registered CommenterAlexK
Ser ud til at virke :)
on, juni 27, 2007 at 10:08PM | Unregistered CommenterNick

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.