« Dagens ord | Main | How lucky do you feel? »

Dagens ord

"Fedtgråd"

"Fedtgråden bredte sig langsomt i min brystkasse. Jeg vidste, at det ville blive en lang januar". Den komplicerede og betændte følelsesmæssige tilstand af mentalt præ-aflad, man kan henfalde til, når man har spist alt, alt for meget fedt på alt, alt for kort tid, vel vidende at det sætter sig, at man i forvejen ikke kan passe halvdelen af sit tøj, og at der ikke er nogen magt på jorden, der kan stoppe det, fordi det er december, og det ligger på ens tallerken, og hvad fanden skal man gøre, man kan jo ikke bare lade det ligge, men det hele er noget værre noget.

En mental klagesang, der synges ved hver mundfuld og hver godbid, og som kun kan dæmpes med en lind strøm af tavse, interne løfter om løbeture, slankekure og helse-pisk.

 

Posted on tirsdag, december 25, 2007 at 06:43PM by Registered CommenterAlexK in | Comments2 Comments

PrintView Printer Friendly Version

Reader Comments (2)

Nogle gange er det nemmeste bare at kaste håndklædet i ringen. Det har jeg så gjort i december måned. Jeg vurderede at det ville være nemmere at løbe det af igen i januar, frem for at skulle håndtere sin mors reaktion på afvisningen af hendes konstante nøden. Hvad gør et ekstra kilo eller to på måsen, hvis mor sidder tilbage med indtrykket af, at hun lige har tilberedt et måltid der var guderne (altså de guder der gerne lod sig formilde af offergaver) værdigt?
lø, december 29, 2007 at 09:01AM | Unregistered CommenterNick
Jeg kom til præcis den samme konklusion, efter at have lidt af fedtgråd et par dage. Det føltes så meget bedre at stoppe sig med svinefedt og lækre sager bagefter :)
lø, december 29, 2007 at 08:50PM | Registered CommenterAlexK

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.