Blogopdateringer
onsdag, juni 20, 2007 at 06:29PM
AlexK in Utroligt Lokale Nyheder

    Endelig en update. Jeg er lettet og lykkelig. Tavsheden er brudt, før den blev kronisk. Jeg bevægede mig, før jeg sank til bunds. Min blog lever! Det skal nok gå!
    Jeg lider som mange andre på det mægtige internet af kronisk dårlig samvittighed med hensyn til at opdatere min blog, og jeg har brugt lang tid på at prøve at forstå, hvorfor jeg er så dårlig til det.  Jeg er sikker på, at der må være en hel samling af psykologiske profiler med tilhørende brugsmønstre knyttet til det at blogge. Speedbloggeren, der opdaterer hvert 3. minut i korte, åndeløse stød. Sladrebloggeren, der hvisker og tisker i korte ... antydende .. glimt. Rantebloggeren, der stiger ombord engang i mellem for at aflevere en tung, brølende performance. One night stand-bloggeren, der er væk i natten efter ét indlæg ("Hej verden - velkommen til min blog! Her vil jeg ... "). Pligtbloggeren, der hver 3.måned udskyder den endelige blogdød ("Hej, undskyld tavsheden, meget travlt på det sidste, arbejdet ... ). De sjældne og misundelsesværdige stabilbloggere, der har fundet noget, de kan snakke om hver dag, uden at nogens ører falder af, eller det begynder at blive pinligt.
    I morges gik det op for mig, at jeg er en klassisk overspringsblogger. Det forklarer alt, og løser det hele. Jo travlere jeg har, jo flere indlæg. Den sidste strøm af indlæg faldt sammen med min sidste bog-deadline. Så blev der helt, helt tavst. Nu har jeg deadline igen, og vupti, to indlæg i streg. Og det er i virkeligheden fordi min ansvarshjerne ikke er den skarpeste ske i skuffen. Den har spottet forskellenen mellem en hoppende 3D-skærm med partikeleffekter og en kedelig, hvid Wordside. Men den kan ikke se forskellen på en Wordside og en Blogside. Muhahahaa!
     Så hvis der ikke er nogen indlæg, kan jeg træffes på Haomarush. Bring gerne guld og phat loot. :)

Article originally appeared on Moggop.dk (http://www.moggop.dk/).
See website for complete article licensing information.